Andromed.nl gebruikt cookies om de functionaliteit van de website te verbeteren. Ook gebruiken we cookies van Facebook en Twitter om sociale media integratie op onze website mogelijk te maken. Meer informatie over ons cookiebeleid vindt u hier.

Cookiebeleid

Cookie beleid

Cookie informatie

Andromed.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies voor anonieme metingen van webstatistieken onder de bezoekers van Andromed.nl. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door uw internetbrowser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De cookie zorgt ervoor dat u bij een vervolgbezoek op onze website wordt herkend.

Geen persoonsgegevens

Cookies bevatten alleen een (uniek) nummer. Ze bevatten geen persoonsgegevens. Andromed.nl kan cookies daarom niet gebruiken om u persoonlijk te identificeren. Ook kunnen de cookies van Andromed.nl niet worden gebruikt om u op websites van derden te identificeren.

Welke cookies gebruikt deze website?

Bij Andromed.nl gebruiken we statistieken samengesteld door Google Analytics. Voor het verzamelen van de data voor deze statistieken worden cookies gebruikt. De statistieken stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website. We willen bijvoorbeeld weten hoeveel bezoekers er op onze website komen, maar ook hoe deze bezoekers onze website vinden. Dit kan via Google zijn, maar ook via advertenties of direct mailing activiteiten. Met deze informatie kunnen wij onze website en diensten verbeteren en aanpassen aan de wensen van de gebruikers. Ook deze statistieken zijn niet te herleiden tot een persoon. De cookies worden na zes maanden automatisch verwijderd.

Hoe kan ik mij afmelden voor cookies?

Het is mogelijk om cookies te weren via de browserinstellingen op uw computer, smartphone of tablet. Via de internetbrowser op uw eigen computer, smartphone of tablet kunt u aangeven of er cookies mogen worden geplaatst of niet. Eenmaal geplaatste cookies kunnen alleen door u zelf worden verwijderd, omdat deze op uw computer, smartphone of tablet van de gebruikers zijn opgeslagen. Hoe dit precies werkt, is afhankelijk van het type browser waarvan gebruik wordt gemaakt (o.a. Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox). Raadpleeg voor een instructie de browserinstellingen op uw eigen pc of smartphone/tablet.

Wat gebeurt er als ik mij afmeld voor cookies?

In het geval u ervoor kiest om cookies uit te schakelen kan het zijn dat voor u het gebruiksgemak van onze website afneemt. Onder andere kunnen bepaalde onderdelen minder goed zichtbaar zijn en kan er geen gebruik worden gemaakt van alle mogelijkheden van onze website.

Hoe meld ik mij (weer) aan voor cookies?

Indien u cookies heeft geweerd via uw browser, kunt u dit ook weer via uw browser ongedaan maken.

Privacy

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Andromed gebruikt deze dienst uitsluitend om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Andromed heeft de Analytics-instellingen zo aangepast dat Google de bezoekersgegevens anonimiseert. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Google kan de informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Andromed heeft hier geen invloed op. De informatie kan behalve in Nederland, ook worden overgebracht naar, en door Google worden opgeslagen op, servers in de Verenigde Staten.

Andromed.nl verwerkt alleen persoonsgegevens als u een aanmeldformulier invult of wanneer u ervoor kiest om niet anoniem een vraag te stellen of een reactie te plaatsen op Andromed.nl. Uw persoonsgegevens worden uiterst zorgvuldig behandeld en beveiligd. Deze gegevens zullen nooit zonder uw toestemming ter beschikking worden gesteld aan derden. Verder geldt dat elke verwerking van persoonsgegevens door Andromed plaatsvindt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Stel een vraag

Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Stel uw vraag via onderstaand formulier.

×